De pub- quiz en het goede doel “Stichting Eigenwijs”

De pub- quiz en het goede doel “Stichting Eigenwijs”

Op 29 juni organiseert het gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk, in de aanloop naar de  Kring dag van Kring Maasland, een “echt” dorpsfeest. Deze avond zal bestaan uit een optreden van “De Decibellen”, en een pub-quiz, met een verdere muzikale omlijsting door DJ Jurre.

Dit dorpsfeest wordt gehouden in de feesttent op Wielerbaan “De Heuvelen” in Nieuwkuijk.

De pub-quiz bestaat uit een aantal vragen die van alles te maken hebben met Nieuwkuijk, het verenigingsleven in het dorp en sport- en muziekvragen en wordt samengesteld door Thom Blankers. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen mee kan doen en een groot deel van de vragen kan oplossen. Jong en oud kan deelnemen in teams van maximaal 6 personen. Inschrijven is nu al mogelijk en staat open voor iedereen. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op onze website www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl

Aan de Pub-Quiz is een goed doel verbonden, namelijk de “Stichting Eigenwijs”. 

Met onderstaand artikeltje wil ik u graag de “Stichting Eigenwijs” voorstellen.

 

“Stichting Eigenwijs” biedt aan ruim 70 verstandelijk beperkte medemensen een zinvolle vrijetijdsbesteding door middel van o.a. hobby, toneel en muziek (De Decibellen).                                    Naast de wekelijkse activiteiten mogen ook Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaarsreceptie, Seizoenafsluiting, Daguitstapjes, Een vakantieweekend, Carnaval en de Truckersdag niet vergeten worden om te vermelden.

Al deze activiteiten kunnen alleen maar georganiseerd worden door de aanwezigheid van een fantastische vaste kern van 25 zeer actieve vrijwilligers. Vrijwilligers die, net als al onze deelnemers, geheel op hun eigen wijze en vol overgave deel uit maken van de hobby-, muziek- of toneelgroep.

Neem gerust eens een kijkje in ons kluphuis!

U bent het hele jaar door van harte uitgenodigd om op maandagavond of donderdagavond tussen 19:00-21:00 uur een kijkje te komen nemen.

Het adres is: ’t Patronaat Nieuwkuijksestraat 106, 5253 AJ Nieuwkuijk.

U kunt de ”Stichting Eigenwijs” bereiken via info@eigenwijsheusden.nl  of via het secretariaat                  (Janny Kuijs) Brucknerlaan 8, 5251 GC Vlijmen of 073-5114769.